За нас


Тук ще откриете повече информация относно нашата компания и предлаганите от нас продукти.

Air Helper Spring е официален вносител на въздушни възглавници, които се вграждат в пружините на вашето превозно средство. Чрез нас имате възможност да закупите изключително надеждни въздушни възглавници. Трябва да отбележим, че всички продавани от нас продукти са проектирани и създадени, използвайки най-новите технологии, и най-добрите материали.

Продуктите които предлагаме имат за цел да минимизират риска от проблеми като:

  • Провиснали пружини на задното окачване.
  • Ниска производителност поради недостатъчна товароносимост.
  • Изявен външен шум и вибрации в кабината при шофиране по неравни пътища.
  • Загуба на производителност на пружини и амортисьори с последващо разрушаване на окачването.

Горните проблеми могат ефективно да се предотвратят/забавят, чрез използването на въздушните възглавници от Air Helper Spring.

За ваше удобство в нашия сайт може да откриете допълнително информация като: ползи от използването на нашите продукти, снимки, подробно описание на характеристиките и цени.

Нашата мисия е да направим всички наши клиенти щастливи, а превозните им средства по-безопасни и подобрени. Това което предлагаме е все още ново и непознато за България, но сме уверени, че нещо което е качествено, полезно, и работи има голям потенциал да промени това и бързо да се популяризира на нашата територия.

Можете да поръчате въздушни възглавници, без да ставате от компютъра си, като попълните онлайн запитване на уеб-сайта или като се свържете с нас.

Имате нужда от помощ? Не се притеснявайте да ни потърсите!

Може да се свържете с нас на посочените телефони, да ни пишете по имейл или попълните контактната форма в уеб-сайта ни!

About Us

Car parts provides fast online Carparts for both homes and businesses. We provide high quality business cards, postcards, flyers, brochures, stationery and other premium online print products.

Follow Us

Този сайт използва бисквитки за да подобри предлаганите услуги и качеството на уеб сайта.

Privacy policy Accept
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Call Now Button