Често задавани въпроси


Тук ще откриете отговорите на много от често задаваните въпроси от наши клиенти. Ако не намерите отговор на вашия въпрос, не се колебайте да се свържете с нас.

Въпрос: “Вентила ще се притисне ли между витките на пружината?“

Отговор: При наличие на възглавница, пружината не може да се свие до състояние в което да притисне вентила!

Въпрос: „Протрива ли се въздушната възглавница в пружината?“

Отговор: Не се протрива! Пневмобалона не се движи вътре в пружината. Когато започнете да подавате налягане възглавницата се раздува до момент в който витките на пружината я ограничат и тя не променя положението си!

Въпрос: „Какви натоварвания понасят?“

Отговор: Предлагаме различни дебелини на възглавниците съответно за различни натоварвания. 10мм, 12мм и 14мм, като по дебелостенните се използват предимно за товарни превозни средствa –  джипове, бусове и др.

Въпрос: „Извършвате ли монтажни дейности?“

Отговор: Не! Ние сме директен вносител и предлагаме единствено продажби, но бихме могли да ви насочим към наши доверени сервизи в градовете Варна и София. Такъв тип монтажни дейности могат да бъдат извършени във всеки автосервиз занимаващ се с обслужване на ходова част. Също така, в нашия сайт може да откриете информация за процеса по поставяне на въздушните възглавници.

Въпрос: „Какъв е процесът на поръчка и доставка?“

Отговор: След като сте харесали даден продукт/и, може да се свържете с нас посредством телефонно обаждане, попълване на контактна форма, изпращане на  имейл или чат. Ще последва обратна връзка за дооточняване на детайлите по доставката и в най-кратък срок, наш служител ще изпрати продуктите до куриер. Времето за доставка обикновено е 1-2 работни дни за страната.

Въпрос: „Не откривам колата си, какво да правя?“

Отговор: Възможно е някой модел да не присъства в базата ни с данни, това не означава, че не можем да ви помогнем! Свържете се с нас за да определим размерите подходящи за вашето превозно средство.

Въпрос: „Имате ли международно доставка?“

Отговор: Да! Бихме могли да изпратим продукт/и извън границите на България.

Това са някои от често задаваните въпроси, свързани с нашите услуги/продукти/компания. Надяваме се, че тези отговори ще ви бъдат полезни. Ако имате нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

About Us

Car parts provides fast online Carparts for both homes and businesses. We provide high quality business cards, postcards, flyers, brochures, stationery and other premium online print products.

Follow Us

Този сайт използва бисквитки за да подобри предлаганите услуги и качеството на уеб сайта.

Privacy policy Accept
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Call Now Button