Връщане на продукт


Тук ще откриете информация за това как се връща вече закупен продукт.

Политиката ни за възстановяване и връщане продължава 30 дни от изпращането на продукта/ите. Ако са изминали 30 дни от покупката ви, не можем да ви предложим пълно възстановяване или замяна!

За да отговаря на условията за връщане, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Освен това трябва да е в оригиналната опаковка.

За да завършим връщането ви, ние изискваме касова бележка или доказателство за покупка.

Има определени ситуации, при които се предоставят само частични възстановявания:
– Всеки артикул, който не е в първоначалното си състояние – повреден или липсващи части по причини, които не се дължат на наша грешка.
– Всеки артикул, който е върнат след повече от 30 дни след доставката.

Само артикули на редовни цени могат да бъдат възстановени. Стоките за разпродажба не могат да бъдат възстановени!

След като връщането ви бъде получено и проверено, вие ще получите имейл или телефонно обаждане, за да ви уведомим, че сме получили върнатия ви артикул. Също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на вашето възстановяване. Ако бъдете одобрени, ние ще ви изпратим парите обратно, според условията по-горе.

About Us

Car parts provides fast online Carparts for both homes and businesses. We provide high quality business cards, postcards, flyers, brochures, stationery and other premium online print products.

Follow Us

Този сайт използва бисквитки за да подобри предлаганите услуги и качеството на уеб сайта.

Privacy policy Accept
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Call Now Button